Overslaan en naar de inhoud gaan

California love

California love

LA wat een stad. We zijn aangekomen na een lange vlucht in de stad van rappers, mexicanen en Hollywood. Na een spannende nacht zijn we nu klaar om richting Las Vegas, Nevada te rijden. Lees verder om ons enorm spannende bagage verhaal te lezen, de nachtmerrie van elke reiziger.

Toen we op Atlanta moesten overstappen hadden we krap 2 uur de tijd om onze connecting flight te halen, achteraf hoorden we dat dat echt veel te weinig was. Het vliegveld was een grote chaos, honderden mensen waren al te laat omdat ze al een uur op de koffers stonden te wachten. Toen begon het bij ons al te kriebelen. We moesten rennen naar de douane, die vanwegen de drukte niet echt hun best deden. Daarvoor moesten we onze koffers afleveren bij de bagage mensen van het vliegtuig. Het was een grote choas door, iedereen liep te schreewen DROP AND GO, DROP AND GO. Met andere woorden laat je koffer staan en ren naar je vliegtuig. Dit gaat nooit goed waren de woorden van ons en veel van onze nederlandse medereizigers.

Om het niet al te lang te maken, het ging dus fout. Toen we op LA LAX stonden te wachten op onze bagage en de tijd voorbij kroop ging onze adrenaline omhog. Zou zouden toch niet onze koffer kwijtgemaakt hebben he. Yep de koffer was niet met onze vlucht meegekomen. Wij samen met een 20tal andere gedupeerden naar de balie van Delta. Daar hebben ze alles genoteerd en we de koffers zouden meekomen met de volgende vlucht van 7 uur. Niet dus… Na een nachtje bellen met de Delta hotline verzekerden ze ons dat ze voor 5 uur in het hotel afgeleverd zouden worden. Ik kan je wel zeggen, je slaapt toch wat minder als al je spullen er niet zijn.

GELUKKIG we kwamen om 7 uur bij de balie aan, na toch nog een nachtje redelijk geslapen te hebben en daar stonden ze ONZE KOFFERS!

Behalve dat was de vlucht perfect gegaan. De reis van Amsterdam naar Atlanta was fantastisch, geweldig personeel, een eigen LCD scherm met een enorme hoeveelheid films voor je neus en een hele soepele vlucht. De vlucht van Atlanta naar LA was iets minder, traag personeel en alle films moest je kopen :(. Maar goed we zijn er en nu gaan we richting Las Vegas, volgens TomTom een reis van 5 uur, goed te doen. Het is heerlijk weer hier en we maken het goed.