Overslaan en naar de inhoud gaan

Terug naar Sin City

Terug naar Sin City

Grand Canyon gezien, nu kunnen we weer verder met ons rondje Amerika. Om naar San Fransisco via Yosemite Park te komen moeten we weer via Las Vegas. We besluiten een nachtje te overnachten in ons hotel/casino. Dit keer gaan we voor de dure kamer. Vijf dollar duurder maar de kamer is een heel stuk beter, als we dit eerder hadden geweten.

De terug weg naar Las Vegas leek veel korter te duren dan de heenweg. Maar dat schijnt altijd zo te zijn. Nog even gestopt bij de Hoover Dam. Zoals ik al eerder vanuit de auto kon zien is hij kleiner dan ik had verwacht. We zijn even gestopt op een parkeerplek net naast de dam om wat fotoos te schieten. Leuk dat je ook langs een politie checkpoint komt als je richting de hoover dam rijdt. Echt checken heb ik ze niet zien doen, maar ja zolang je geen witte jurk draagt en geen lange zwarte baard hebt, mag je zonder problemen doorrijden. Fotoos hiervan staan ook in het album.

We zaten op de 28ste verdieping met een geweldig uitzicht en een vette LCD televisie op de kamer. Veel beter dan de kamer die we hiervoor hadden, helaas is het maar voor 1 avond. Tip: neem een kamer in de west tower als je in het CircusCircus verblijft en vraag een kamer op een hoge verdieping. Zonsondergang achter de bergen is een cool gezicht vanaf de 28ste verdieping. De fotoos van de kamer en het uitzicht zijn in het album te vinden.

Nog een keer ontbijten in het hotel en dan op naar Bakersfield. De tussenstop tussen Las Vegas en Yosemite Park.