Overslaan en naar de inhoud gaan

Rare jongens die Amerikanen deel II

Rare jongens die Amerikanen deel II

Eten... nee... niet nog meer eten. En de vriendelijkheid van de Amerikanen en medetoeristen. Je komt in dit land al gewoon aan als je naar de tv kijkt. Commercial na commercial over eten, afgewisseld door geld reclames. Ook mooi is dat op tv bij bepaalde medicijnen ze de complete bijsluiter moeten opnoemen. Dit gaat met zo'n tempo dat het gewoon niet te verstaan is en aan het eind heb je geen flauw idee waar het medicijn nou eigenlijk goed voor was.

Amerikanen dekken zich overal voor in. Vandaag zag ik een fles glas reiniger waarop met grote letters stond: “Do Not Drink”. Tja dat zegt genoeg denk ik. Tijdens deze vakantie hebben we veel aanspraak gehad van andere toeristen en Amerikanen. Iedereen wil weten waar je vandaan komt en wat je aan het doen bent. De meeste zijn nog oprecht ook. Zo hadden we vandaag een man bij de fastfood Italiaan die vroeg hoe het ging met de nederlandse voetbal ploeg. Hij wist ze allemaal te noemen, uit z’n nek lullen deed deze man dus niet.

De afgelopen paar dagen veel in de natuur geweest. Daar is het leven wat “normaler” dan in de stad. Kijken wat San Francisco om gaat brengen. We zitten nu in een leuk hotel naast het vliegveld. Kwam op internet goed uit de bus. Zit op 20 min rijden van de binnenstad van SF. De komende dagen veel bezoeken in de stad. We hebben in ieder geval een heerlijk Japans restaurant naast het hotel zitten. We hebben net aan een grote tafel met andere Amerikanen een heerlijke Japanse maaltijd genoten. Rijst, eindelijk weer een keertje rijst.