Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste echte dag Los Angeles

Eerste echte dag Los Angeles

Onze eerste echte dag in Los Angeles, want de eerste dag van de vakantie mag je eigenlijk niet mee tellen. Vandaag naar de Universal Studios geweest. Een pretpark midden in Hollywood. Leuk park, lekker weer maar de terugweg. Sjonge jonge als je denkt dat je in Nederland een lange file hebt meegemaakt. Over een rit van 25 min, 2 uur gedaan. Gemiddeld 5 banen muurvast. Heerlijk.

Twee dagen geleden het hotel Hilton Garden Inn gereserveerd via internet. Via diverse websites de reviews van verschillende hotels afgaan en dan een keuze maken is iets wat ik vaak gedaan heb deze vakantie. Het voegt zeker een extra dimensie aan je vakantie toe. Vooral ook omdat je niet weet of het wel wat gaat worden. Nou moet ik zeggen dat het hotel waar we nu inzitten toch wel alle voordelen heeft die we nodig hebben. Gratis parkeren, iets wat hier kan oplopen tot 20 dollar per dag, gratis internet en een shuttle bus naar het vliegveld. Handig voor de terugweg. Maar ook heel belangrijk, het eerste hotel waar we gewoon perfecte tv ontvangst hebben. We hebben zelfs 10 zenders in HD kwaliteit.

Deze dag hebben we Universal Studios in Hollywood aangedaan. Een pretpark vergelijkbaar met Walibi, maar dan met films als thema. Niet een heel speciaal park maar leuk om een keer geweest te zijn. Aangezien we als Europeanen ietsjes rijker zijn dan de gemiddelde Amerikaan hebben we ook een bijna V.I.P. kaart gekocht. Een kaart waarmee we niet in de rij hoeven te wachten en bij elke show gewoon meteen door kunnen lopen. Daar hebben we dan ook flink gebruik van gemaakt. We zijn ook op de set geweest van Desperate Housewives. Mooi om te zien dat als je erdoorheen rijdt het toch allemaal er nep eruit ziet. Weten ze toch mooi te verbergen op tv. Wat we morgen gaan doen is nog een verrassing. Het is de een na laatste dag die we hebben in Amerika. We zijn allebei toch wel aan toe om weer in ons koude landje te zijn met onze gebruiken en poezen. Maar voor nu genieten we er nog even van.