Overslaan en naar de inhoud gaan

Warner Bros. Studios

Warner Bros. Studios

Vrijdag met de VIP tour van de Warner Bros. Studios meegegaan. Het heet wel VIP maar het is eigenlijk gewoon een normale tour. De VIP tour kost iets meer. Deze tour was leuk en bracht ons langs allerlei sets die in enorm veel films te zien zijn. Plus, we hebben bekende mensen ontmoet.

Toen we de tour gingen nemen waren ze net bezig met het repeteren van een scene van ER. Aangezien ze nog niet een het schieten waren mochten we wat dichterbij komen dan normaal. Het mooiste komt nog, veel mensen in onze groep waren echte tv en film kenners/kijkers. Een van de productie assistentes kwam naar ons toe en vroeg wie er fan waren van ER. Bijna iedereen stak z’n hand op. Ze ging toen wat proberen te regelen. Na een paar minuten gingen we weer verder in de veronderstelling dat het haar niet gelukt was. Toen we de hoek om liepen naar ons karretje kwam ze aangerend. Ze had 2 acteurs geregeld om even gedag te zeggen, cool. Scott Grimes (Dr. Archie Morris) en Linda Cardellini (Samantha Taggart) kwamen even gedag zeggen. Hele aardige mensen, we werden zelfs speciaal aangekondigd omdat we uit Nederland kwamen, ze was er toevallig afgelopen kerst ook geweest.

Verder hebben we ongelofelijk veel sets gezien uit bekende films. Eigenlijk zijn het maar een paar sets die gewoon in heel veel films gebruikt worden. Zo is de set van de speelfilm “Annie”, dezelfde als die van “Don’t mess with the Zohan”. Ze plakken wat andere posters op de muren, andere uithangborden en wat nieuw deurbeslag en het is een compleet andere buurt. Ik vrees dat we nu voor de rest van ons leven bij elke film, serie en reclamespot gaan proberen te kijken of we delen van de set kunnen herkennen. Het enige nadeel van de tour. Net als de heenweg was de terugweg weer een groot file feest. Eigenlijk is het hier zo dat wanneer het rustig op de weg is, dat er dan pas melding van gemaakt wordt op het nieuws. Al met al waren we netjes optijd thuis voor het eten. Het eten hier in het hotel is trouwens erg goed en het personeel is super, beetje praatjes maken met je, wat grapjes. Heel goed hotel zeker de moeite waard als je in LA blijft en je moet in de buurt van LAX blijven.