Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantie + thuisblijven = werken in het tuintje

Vakantie + thuisblijven = werken in het tuintje

De tuincentra hebben goede zaken gedaan met ons deze zomer. Dit jaar bleven we lekker thuis en dan ga ja met het lekkere weer automatisch in de tuin zitten. En die was wel behoorlijk aan onderhoud toe, qua plantjes en gezelligheid dan. Het zitten in een gezellige tuin met een stralend zonnetje maakt de gebroken nachten een klein beetje goed.

Het echte cadeau kregen we van de overburen, deze hadden eindelijk de moed gevonden om drie enorme bomen om te kappen recht achter onze tuin. Deze drie blokkeerde onze zon van ongeveer een uurtje of 16:00 tot 19:00. Met 35 graden celcius kan dat wel lekker zijn, maar die dagen zijn zeldzaam. Dus hebben we nu de hele dag lekker het zonnetje in onze achtertuin.

Het omzagen van deze bomen ging helaas gepaard met de nodige stress. Aangezien ze geen van allen ervaring hadden met het omzagen van bomen was het behoorlijk spannend. De laatste, grootste boom viel dan ook een paar meter kort van onze schutting. Met zweet in de bilnaad heb ik mijn vakantie afgesloten.