Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijn handlangers

Mijn handlangers

“Kids”, je mag het tegenwoordig niet meer zeggen. Te hipster denk ik verloedering van de Nederlandse taal o.i.d. Gewoon kinderen dus, ok. Ik neem het nog een stap verder, ik ga ze handlangers noemen. Waarom handlangers? Omdat ze kinderen heerlijk kan inzetten voor allerlei kattekwaad zonder dat je er zelf voor opdraait.

Ze zijn nu nog de leeftijd waarop het nog allemaal leuk is. Wanneer ze 14 zijn en prullenbakken in de fik gaan steken zal het wel een ander verhaal worden. Daarom nu nog even vol genieten.

Een van de laatste letters die ze kunnen uitspreken is de letter rrrrr. Wat natuurlijk hilariteit oproept wanneer je ze “prik” laat zeggen in een openbare ruimte. Niet dat ik dat dus ooit zou doen. Luuk kent ook het filmpje van Senor Chang die “Gayyyyy” zegt. Komen we midden in de supermarkt iemand tegen die sprekend op hem lijkt. Je kan denk ik al raden wat de reactie van Luuk was. En die van ons niet kort daarna.