Avondvierdaagse 2016

Voor de tweede keer de avondvierdaagse lopen samen met Luuk. En Benjamin, omdat hij ontroostbaar was toen we hem niet mee namen de eerste avond.

Dag 1 / 17 mei 2016

Onze school mocht dit jaar als tweede starten. Dat heeft veel voordelen, zoals lekker op tijd starten en weer lekker op tijd terug zijn.

Dag 2 / 18 mei 2016

De langste route van dit jaar. Deze dag begon heel regenachtig, maar klaarde heel snel weer op. Zelfs tot het moment dat het gewoon warm en benauwd begon te worden. Tevens ook de eerste dag dat Benjamin mee “liep”.

Dag 3 / 19 mei 2016

De dag van de ontmoeting met de lantaarnpaal. Vlak voor het einde van de rit maakt Luuk kennis met de standvastigheid van een ijzeren lantaarnpaal. Dat resulteerde in een mooi ei, precies in het midden, op zijn voorhoofd. Gelukkig viel de schade mee.

Dag 4 / 20 mei 2016

De laatste dag is altijd traditioneel de verkleeddag. Elk jaar is er een thema en elke school mag dan een variatie op dat thema verzinnen. Het thema van dit jaar was “sporthelden”. Onze school had als variatie, zwemmen, gekozen. Keuze genoeg wat betreft attributen. Zelf liepen we met zwembanden, brillen met snorkels en flippers rond. Gelukkig had ik een kinderwagen mee.