Kuch, kuch

Benjamin: Mag ik nu 2 dagen thuisblijven. Het moet niet gekker worden.

De boom staat

De boom staat

Laatste wedstrijd dit jaar

Hoera, de laatste wedstrijd gespeeld en gewonnen. Ook deze tegenstander was geen echte partij voor de ploeg van Luuk. Volgend jaar zitten we in een andere divisie. West, blijkbaar zitten daar wat betere teams. Zal voor Luuk ook wat leuker zijn, hij heeft dit seizoen echt bar weinig hoeven doen.

Niet alleen websites

Wunderkraut staat ook klaar voor al uw kasten.

Niet alleen websites

Recruiters en GDPR, wat een combinatie

Man, man, man. Ok, ik moet toegeven dat de GDPR best lastig is om te begrijpen en om je er aan te houden. Maar er is toch wel een speciale doelgroep die het nooit heel nauw hebben gehad met omgaan met persoongegevens: recruiters. Ze blijven je maar e-mails sturen omdat je "in hun database staat". Nu krijg ik dus mail van ze dat ik ze terug moet mailen wanneer ik UIT hun database gehaald wil worden. ZO WERKT HET NIET!. Ik moet expliciet toegang hebben gegeven om er IN te komen. Deze retards van StarApple hebben het dus niet helemaal begrepen.

Oh en ik heb echt nog nooit contact met ze gehad, dus die hele bullshit van NAW + CV opgestuurd hebben is je reinste onzin.

Man cave / kantoor

Blijft leuk om aan en in te werken

Man cave / kantoor

Donker en nat

Geen goede combinatie voor de meeste automobilisten. Het is echt de tijd van het jaar voor ongelukken. Ik ben nog geen dag voorbij gekomen waarbij er geen ongeluk op mijn route is geweest. Gewoon opletten en normaal blijven rijden is blijkbaar voor sommige echt te hoog gegrepen.

Huiswerk

Heerlijk om aan de andere kant van het huiswerk te zitten, de helpende kant. Luuk moet deze week zijn nieuwskring inleveren. Dat is een opdracht waarbij je een krantenartikel moet lezen en analyseren. In de klas moet hij dat dat stukje voorlezen, uitleggen waar het over gaat en drie tot vijf vragen stellen aan zijn klasgenoten.

Traditioneel tv kijken

Heel soms, heeeel soms wil ik nog wel eens naar de televisie kijken. Of zoals het tegenwoordig heet, reclames kijken tussen de programma's door. Niet normaal hoeveel reclames er zijn. Je wordt er echt helemaal gek van

Geen voetbal, wel kinderfeestje

Dat wordt een lekker rustig dagje

Bijna rijk

Onze bekende Nigeriaanse prins was weer aan het rondbellen omdat hij van zijn miljoenen af wilt.

Bijna rijk

Leuk en leerzaam

Wat ben ik blij dat de tijd van nutteloos, plastic speelgoed voorbij is. Wat moet je met 400 plastic autootjes? Ben heeft dit jaar voor Sinterklaas speelgoed gehad om te oefenen met taal en rekenen. Nu klinkt dat suf, maar hij vind het echt leuk. Op school schijnt hij ook al veel interesse te tonen en lezen en rekenen. Iets was eigenlijk pas in groep 3 begint.

Leuk en leerzaam

Sinterklaas

Luuk mocht dit jaar voor het eerst een surprise maken op school nu hij in de bovenbouw zit. Hij was helemaal kapot van de zenuwen, maar uiteindelijk heeft hij het naar zijn zin gehad.

Sinterklaas

Niet te houden

Hoe casual hij altijd overkomt, hoe kapot hij van binnen is van de zenuwen. Luuk kan echt niet tegen dit soort dagen. Als hij een paar potjes verliest met gamen filpt ie helemaal de pan uit. Blij dat het na morgen voorbij is. Het eerstvolgende is kerst en gelukkig weten ze allebei hoe dat werkt.

Surprises bouwen

Nooit echt mijn sterkste punt geweest volgens mij. Wen is daar veel beter en creatiever in. Dit jaar heeft ze een enorme cupcake gemaakt van papier, watten en pepernoten. Compleet met lampjes zelfs.

Daar is het logeetje weer

Daar is het logeetje weer

Beetje pittig

Nu hou ik wel van een beetje pittig. Een beetje Caroline Reaper is af en toe best lekker. Maar nu kwam ik bij de AH een biertje tegen met pepers er in. Nu is het niet echt een fusion, maar wel aardig.

Beetje pittig

Elke dag een stukje

31 december 2017, goede voornemen: Elke dag een stukje schrijven en een foto erbij plaatsen. Ik hoop in 2018 elke dag een stukje van die dag te kunnen beschrijven en er een foto bij te kunnen plaatsen.

Meer uitleg Terug naar het blog