Content

Drukte

Het is de laatste tijd echt verschrikkelijk druk op de weg in en rond Utrecht. Vooral de Europalaan, voor onze deur, is niet normaal druk. Rond 18:30 staat het daar nog steeds vast en mag je blij zijn wanneer je het 3e groene stoplicht door kan rijden. Waarom het de laatste tijd zo druk is, geen idee.

Drukte

Dagje zwemmen

Luuk had met een vriendje afgesproken om te gaan zwemmen. Wat vervelend dat wij dus ook mee moeten hehe.

Virtueel live concert

Ok, ik ben niet van de Fortnite. Nooit echt gespeeld. De kinderen, die wel. Non-stop. Nu was er vanavond om 20:00 (2PM ET) een live event in het spel. Een live concert van een echte DJ, DJ Marshmellow. Nooit van gehoord trouwens.

Het was opgezet als een aparte game mode die niet als een normaal spel begon door elkaar zoveel mogelijk af te schieten. Alleen rond 20:00 verdwenen alle wapens en kon niemand meer bouwen. Iedereen verzamelde rond het podium en de muziek begon.

Ik moet zeggen dat het echt super cool gedaan was. De muziek was voor de doelgroep leuk en zo nu en dan gooiden ze wat speciale effecten er in. Zoals gewichtsloosheid of ineens heel hoog kunnen springen. Ook waren er overal enorme hologrammen van dansende mensen te zien rond het podium.

Na het concert kreeg iedereen zijn wapens weer terug en hervatte het spel zich weer wat resulteerde in de gebruikelijke chaos.

Beetje onderzoek kan geen kwaad

Eens in de zoveel tijd komt er een leuk boek voorbij in een podcast of artikel op een site ergens. Deze leek vooral leuk omdat eten een vrij controversieel onderwerp is tegenwoord.

Elke dag een stukje

31 december 2017, goede voornemen: Elke dag een stukje schrijven en een foto erbij plaatsen. Ik hoop in 2018 elke dag een stukje van die dag te kunnen beschrijven en er een foto bij te kunnen plaatsen.

Ondertussen is het 2019 en gaan we gewoon door met het schrijven van dagelijkse stukjes.

Meer uitleg Terug naar het blog Archief