Einde van een drukke week

Soms heb je van die weken waarin alles tegelijk gebeurd.

  • Drukke week wat betreft werk. Grote opdracht, grote klant en weinig tijd. Toch voor elkaar gekregen om bijna alles op tijd op te leveren.
  • Daarnaast was er ook nog de lancering van de nieuwe Appnovation brand inclusief opening nieuw pand en België (met het bijbehorende feestje en overnachting).
  • Semi-brak wakker worden (kussen met de dichtheid van een wolk was daar voor 99% de oorzaak van).
  • Drie uur heen en drie uur terugrijden vanuit België (enorme mazzel gehad: geen files)
  • Vandaag het Drupal evenement DrupaljamXL gehad. Leuke editie dit jaar met een aantal interessante talks.

Foto is gemaakt om 23:45. Cool om te zien dat het dan toch nog best wel licht is.

Oplichtende hemel tussen bomen door tijdens een donkere nacht
Einde van een drukke week
Werk
Samenvatting

Boshut

Zo, wakker worden in een blokhut midden in het bos na een bedrijfsfeestje is ook een nieuwe voor me. Na de brand launch van gisteren zijn we gaan overnachten in een plek die de Prullenbos heet.

Werk
Uitje
België

Nieuw kantoor België

Nou ja niet helemaal nieuw dan, gaat om de rebranding van ons Appnovation merk. Was wel weer een eindje rijden, maar deze keer kon ik starten vanuit Utrecht (was al eerder op kantoor gekomen) en dat scheelt toch algauw een uur rijden (1/3 van de totale rit).

Daarna wat collega's afgezet en doorgereden naar het avondverblijf en daar een taxi terug gepakt naar het kantoor voor de opening.

Ik moet zeggen dat het een best mooi kantoor is eigenlijk, heel strak met een mooi vloertje (iets wat we in Utrecht ook echt moeten gaan krijgen).

Spot de kat

Code: vies weer

Dit was een paar minuten voor een flinke klap.

Dreigende wolken
Code: vies weer

Vaderdagcadeaus

Ok, dit jaar toch echt wel leuke cadeaus gekregen. Niet dat ik er echt wat aan doe maar de kinderen kwamen er zelf mee. Eentje vanuit school en de ander heeft gewoon zelf wat verzonnen. Had ik niet verwacht en is een super leuk cadeau, een nieuw telefoonhoesje met een patroon wat ik nog mooi vind ook. Van de ander heb ik een wc-rolhouder gekregen met een leuk tekstje erbij. Weer eens wat anders hahaha, en het past gewoon perfect bij die stinkerd van een Ben.

Vaderdagcadeaus
Vaderdagcadeaus

Eerste geworden Avondvierdaagse

Eentje liep hem uit voor de 5e keer en eentje liep hem uit voor de 2e keer. Super trots op beide. Maar het leukste is nog wel dat we gewoon weer eerste geworden zijn in de strijd om de school die het beste er uit ziet op de laatste avond. Het thema dit jaar was circus. Prijs: gratis zwemmen voor iedereen op school.

Avondvierdaagse

YES! Kampioen

Het was even spannend in de laatste wedstrijd, maar ze hebben het toch gehaald. Kampioen in poule F geworden. Mooie wedstrijden met een mooie afloop van dit seizoen. Even wat traantjes weggepinkt bij het afscheid van Luuk, die volgend jaar naar de JO10 gaat.