No Man's Sky

Over bumpy roads gesproken. Wat een weg heeft deze game afgelegd. Voor de release compleet gehyped, na de release compleet afgebrand. Gelukkig hebben ze dit niet als een verlies gezien maar een reden om terug te gaan en het spel beter te maken. En dat is ze gelukt.

Goede game en hele goede soundtrack.

Dit is een in-game screenshot van mijn ruimteschip
Dit is een in-game screenshot van mijn ruimteschip
Op het randje van de afgrond.
Op het randje van de afgrond.
Even flexen bij mijn starter ship.
Even flexen bij mijn starter ship.
Engage!
Engage!
Nieuw schip
Nieuw schip
Gaming
No Man's Sky

Hé, zie ik nou een witte site?

Ja, dat kan kloppen. En nee, er is niets mis wanneer je het niet ziet. De site past zich nu aan aan het kleurenschema van je computer. Wil je alles liever donker bekijken dan zal de site ook donker. Heb je een licht kleurenschema gekozen, dan zal de site ook licht zijn.

De site op een systeem met lichte schermvoorkeuren.
De site op een systeem met donkere schermvoorkeuren.

Weer een tevreden klant

De UMP45 replica van Double Eagle ligt al een tijdje bij me, kuch, maar ik ben er nu aan toe gekomen om hem te repareren. Met name doordat ik wat meer vertrouwen heb met gearboxes gekregen. Alhoewel er een standaard V3 gearbox in zit waren de oorspronkelijke onderdelen niet helemaal standaard. Helemaal niet omdat ze al na één potje compleet aan gort gebroken waren. Gelukkig kon ik met drie nieuwe onderdelen de gearbox weer werkend krijgen.

Wat vooral voor veel voldoening zorgt is de enorme hoeveelheid snot (vies vet) te verwijderen, helemaal ontvetten en daarna moet de juiste, goede kwaliteit vet weer in elkaar zetten. Hij loopt weer als een zonnetje.

Deze dus
Deze dus, die met die rode pijlen. Dit zijn airsoft replicas en geen echte vuurwapens.
Oude rommel
Zo zag het er een paar jaar geleden uit.
Tja, daar wordt je niet vrolijk van.
Kijk hem weer shinen dan. En ja, de draadjes zitten weer netjes vast.
Airsoft
Onderhoud
Klussen

Geen tinnitusgeluiden

Ik speel al een tijdje de game Metro Exodus. Het derde spel naar het boek Metro 2033 (goed boek overigens). Nu kwam ik daar de optie tegen om tinnitus geluiden te blokkeren in het spel. Nu heb ik tinnitus, ik hoor dus de hele tijd een piep, en het vreemde is dat wanneer ze dat in games of films na proberen te doen, ik daar extra last van heb. Het lijkt wel of het elkaar versterkt tot het niveau dat ik meestal mijn oren moet bedekken.

Een game die dit dus uit kan zetten ben ik zeer dankbaar voor. Nu maar hopen dat meer ontwikkelaars dit over gaan nemen.

Accessibility
Gaming
Metro 2033