NiMH heeft zijn beste tijd gehad binnen de airsoftwereld heb ik het idee. Helemaal nu gas (Green Gas of CO2) en HPA steeds meer beschikbaar worden. Maar schrijf electriciteit niet helemaal af, er is nog LiPo. Daarom leek het me verstandig om mijn AEP pistolen om te bouwen van een 7.2V 500mAh NiMH batterij naar een 7.4V 350mAh LiPo.

In een wereld waar alles kleiner en stiller moet ga ik luider en groter. De Masterkeys S is precies het tegenovergesteld van het standaard Apple toetsenbordje. Groot, zwaar en mechanisch. En geen van die eigenschappen is nadelig

De gearbox van de CM 041K is mijn test gearbox. Replica was niet al te duur dus staat er niet veel op het spel. Even uit elkaar halen, schoonmaken en in elkaar zetten deze keer. Daarbij kwam ik een aantal eigenaardigheden tegen die ik verder ben gaan onderzoeken.

Stel je voor je wilt in je ES index specifiek kunnen zoeken op domeinnamen. Nou standaard werkt dat dus niet.

Een haperende hopup was de reden voor de upgrade van de Specna Arms SA-01. Kon hem open- of dichtdraaien, het resultaat bleef hetzelfde. Tijd om te sleutelen.

Altijd jammer wanneer je bij de FPS-meting een waarde haalt van 501 waar je maar maximaal 500 mag hebben. Terug naar de tekentafel dus.

Voor de tweede keer de avondvierdaagse lopen samen met Luuk. En Benjamin, omdat hij ontroostbaar was toen we hem niet mee namen de eerste avond.

Skirm van zondag 13 maart bij Balls & Arrows.

Een status update van de vorderingen. Ondertussen is bijna niets meer origineel aan het binnenwerk van de Well MB-01. Al het plastic is vervangen door metalen versies.

Al sinds ik een kind was moest ik alles aanpassen naar mijn wensen. Ander kleurje, andere settings. Eigenlijk is dat nog steeds zo. Zo heb ik een hekel aan standaard computerscherm achtergronden bijvoorbeeld. Het zwarte van de M4 begon ook al een beetje saai te worden. Tijd dus voor een likje verf.